Tässä yleisimpiä kysymyksiä:

Onko sivuston käyttö ilmaista?

On ehdottomasti, voit käyttää Siksipekkaa täysin ilman kuluja 24h vuorokaudessa. Sinulta ei peritä edes veloitusta,vaikka pyytäisit jonkun palvelun kautta tarjouksen lainalle.

Olemmeko puolueeton vertailusivusto?

Kyllä, kaikki korot on esitetty juuri niin kuin ne on ja me emme voi niihin vaikuttaa. Pyrimme tuomaan esille halvimmat mahdolliset pankkilainat, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin ja olisitte tyytyväisiä lopputulokseen.

Voinko saada pankkilainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti et, pankkilainan saaminen ilman luottotietoja on lain mukaan mahdotonta. Suomen laki kieltää ”ylilainaamisen” ja täten ollen maksuhäiriömerkinnät ovat syynissä.

Kaikkien historia katsotaan maksuhäiriömerkinnöistä tuloihin ja muihin velkoihin asti. Homma ei enää toimi niin kuin 10 vuotta sitten.

Voinko hakea pankkilainan rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä voit ja suosittelemmekin tätä, jos siihen on vain mahdollisuus. Pankkilaina rinkkaishakijan kanssa laskee yleensä lainan kuluja jossain määrin aina 0,5 – 1 % väliltä, joka jo sekin on huomattava etu.

Lasku perustuu siihen, että riskiprofiili laskee, kun lainassa on kaksi maksajaa, joka on hyvin loogista, sillä onhan pankilla aina omat riskinsä.

Onko laina edullisempi vakuuksilla?

Taas yksi uusi harhaluulo muiden keskellä. Lainan hintaan ei vaikuta ollenkaan sen vakuudettomuus, vaan korko pysyy samana. Ainoastaan tulot merkitsevät ja omistusasunto ei tiputa kulutusluoton korkoa saati nosta sitä.

Ainoa tapa lainata rahaa pankista halvemmalla on ottaa lainaan mukaan yhteishakija, joka voi olla vaikka puoliso tai vähintään henkilö, johon voit luottaa 100-prosenttisesti.