Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto ja sivustomme on uuden polven kulutusluottopalvelu, josta voit saada kulutusluoton tai minkä tahansa lainan käytännössä heti tilille netistä. Se lupaa lainan pienellä korolla, mutta halvin laina löytyy vain, jos olet itse läsnä ja tehokas.

Tämä tarkoitttaen sitä, että teet yhteistyötä, suostut vertailemaan hintoja (ei liian iso taakka) ja päätät vielä loppuen lopuksi, että kysyt tarjousta omasta pankistasi. Jos tämä on liikaa pyydetty, et välttämättä löydä sitä halvinta lainaa.

Edullinen kulutusluotto pitkällä maksuajalla löytyykin vain, jos:

  • Olet sitoutunut hommaan tarpeeksi hyvin ja jaksat käyttää edes tunnin aikaasi
  • Vertaat korkoja ja lasket kokonaiskulut – teet omat laskelmat ja katsot, mistä lainasta maksat vähiten
  • Et jätä laskematta mukaan tilinhoitoon liittyviä kk-pulituksia tai lainasta koituvaa avausmaksua
  • Olet sitoutunut hommaan sen verran tosissaan, että jaksat odottaa tarjouksia pidempään kuin 2 tuntia (kyllä, vain 2 tuntia – ei paha rasti vai mitä?)

Mistä saan kulutusluottoa luottotietoja vai saanko ollenkaan?

Et voi saada lainaa ilman luottotietoja, mutta voit lukea aiheesta lisää edellä mainitusta linkistä. Se, että sinulla on luottotiedot vinossa, vaikuttaa oleellisesti lainapäätökseen ja sillä on ikävä kyllä negatiivinen vaikutus asiaan huolimatta mistä tahansa verkon uutisoinnista.

Lainaaminen ilman luottotietoja ei vain valitettavasti natsaa. Pikavippi ilman luottotietoja maksuhäiriöiselle oli ehkä vuoden 2006 – 2009 juttu, mutta siitä ollaan tultu kymmenen vuotta eteenpäin.

Luottotiedot takaisin – kuinka saan sitten luottotietoni takaisin?

Odottomalla, odottamalla… Tämä on hieman rasittavaa, mutta prosessia ei voi sinänsä nopeuttaa mitenkään. Velat, mitä sinulla on kertynyt ulosottoon ja ne pitää ensin lyhentää, jolloin voit saada muutaman vuoden päästä taas puhtaan rekisterin. Velat kertyvät ”shoppailuholimista” ainakin Ylen uutisoinnoin mukaisesti. Lue koko juttu tästä.

Vaikkakin luottotiedoissa oletettavasti näkyy tuo merkintä hamaan hautaan asti ainakin joidenkin viranomaisten tahosta, mutta mene ja tiedä. Tämä ei ole meidän nähtävillä, eikä kenenkään muunkaan tai tietääksemme yleistä tietoa.

Jos olen velaton ja minulla on maksuhäiriömerkintä, saanko kulutusluottoa pankista?

Tuskin vain, sillä pankitkaan eivät lähde rikkomaan tätä politiikkaa, vaikka kuinka todistaisitkin olevasi maksukykyinen. Heillä on tiukat säännöt, joita tulee noudattaa siinä missä pikavippifirmoillakin, joten et ole todellakaan vahvoilla, jos koitat hakea lainaa pankista ilman luottotietoja.

Sinun tarvitsee olla yleensä noin 26-vuotias, omistaa yli 24000 bruttovuositulot ja olla kohtuullisen vähävelkainen tai mielellään jopa velaton pankin silmissä. Positiivinen luottorekisteri tulee vielä vaikeuttamaan tätä asteen verran eli emme usko, että voitte saada maksuhäiriöisenä lainaa edes pankista – oli tuloja tai ei, olit eläkkeellä tai mitä hyvänsä. Säännöt ovat sääntöjä, mutta seuraava kappale muuttaa niitä inansa – korotus sanassa inansa.

Ilman luottotietoja – mahdollista vai ei, nyt kun vuoret – tai vuodet ovat vierineet?

Päivitystä tähän kuluvalta vuodelta, että laina tai kulutusluotto ilman luottotietoja on yhä kiven alla, mutta jos kaikki velat on hoidettu ja talous on muuten kondiksessa – voit jopa saada kulutusluottoa ja nimenomaan pankista. Muualta mahdollisuutesit ovat vähissä. Kuuluisat kulutusluotot, kun tuppaavat vain olemaan hankalia saada. Tämä on täysin ymmärrettävää, koska pankit ja lainafirmat haluavat toki omansa takaisin.

Kulutusluotto on järkevä tapa rahoittaa remonttilaina ja autolaina

Kyllä, tässä olette osuneet naulan kantaan. Sillä olettamuksella, jos siis ajatettelette noin, sillä kulutusluotto on paras mahdollinen laina kertahankintaan ja kun kyseessä on joku 1000 – 70.000 euron summa. Vakuudettomat kulutusluotot ovat tämän lisäksi helppo kilpailuttaa, verrata ja hakea netissä sekä tämän kruunuksi voitte kipaista pankkiin ja kysyä, millaista korkoa laitetaan pöytään.

Halvin kulutusluotto onkin sitten helppo kopata tästä päältä pois ilman suuria ponnisteluja. Kulutusluotto ilman takaajia ja vakuuksia on 2018 – 2019 vuonna sellainen asia, josta ei pitäisi enää erikseen edes kysyä, vakuudellinen laina on mennyttä (mitä siis tulee kulutusluottoon). Vakuudellisia lainoja ovat vain pankkilainat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *