Zmarta kokemuksia (2019)

Zmarta on monella mittarilla paras lainanvertailusivusto: sillä on pitkä ja luotettava historia Suomen markkinoilla, sen yhteistyökumppanit, joilta itse laina tilille napsahtaa ovat vain parasta a-luokkaa ja palvelu on käyttäjälle kuluton. Zmartan pitkä toimintahistoria Suomessa on tehnyt siitä lähes synonyymin lainanvertailun kanssa.

Jos haluat verrata lainoja tai pelkästään hakea lainaa sen kummempaa miettimättä, on Zmarta ehdottomasti ykköskohde, jossa vierailua ei parane ohittaa lainoja etsiessä. Zmartan alhainen ikäraja on vain 20 vuotta, joten nuorukaiset ovat vankka asiakaspohja Zmartalle. Moni nuori on jo kovassa uraputkessa ja pientä ensiasuntoa metsästäessä mikäs sen parempi aloituspaikka on kuin legendaarinen Zmarta?

Zmartan käyttäjäkokemukset ovat kauttaaltaan positiivisia

Zmarta ei kiertele eikä kaartele vaan kertoo faktat korkohaarukasta ja mahdollisista lainasummista heti etusivulla. Sivu on helppokäyttöinen ja turvallinen. Sivulle siirtymisestä kuluu parhaimmillaan vain muutamia minuutteja siihen, että asiakas saa itselleen hyväksytyt hakemukset, joista voi valita itselleen parhaan.

Zmartan tarjoamat lainanmyöntäjät ovat kaikki huipputekijöitä ja näissä ei suurta eroa ole. Eri pankit ovat vain hiukan enemmän painottuneet eri tyyppisiin lainoihin, joten korko- ja hintaerot syntyvät tästä faktasta.

Osa painottuu pieniin parin tonnin lainoihin, jotka maksetaan nopeasti takaisin ja osa pankeista taas loistaa suuremmissa useiden kymmenien tuhansien lainoissa, jotka luonnollisesti maksetaan takaisin vuosikausia. Suurin Zmartan välittämä laina on 60.000 euroa ja siihen maksuaikaa saa korkeintaan 15 vuotta. Tällöin kuukausierä on noin 682 euroa, mutta korko ja kulut lasketaan aina jokaiselle asiakkaalle tapauskohtaisesti.

Mitä Zmarta vaatii lainanhakijalta hyväksyttyä hakemusta varten?

Tärkeimmät vaatimukset ovat ei maksuhäiriömerkintöjä, 20 vuoden ikäraja, säännölliset ja riittävät tulot (lainasummasta riippuen, isompi laina vaatii isommat tulot). Tämän lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen (tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta), myös Suomen kansalaisten tulee asua vakituisesti Suomessa saadakseen hyväksymisleiman Zmartan yhteistyökumppaneilta.

Tämän lisäksi on hyvä miettiä mitkä seikat ovat tärkeimpiä korkoprosentin suhteen. Hyvän lainadiilin pienellä korolla saa varmemmin keskimääräistä suuremmilla tuloilla. Tämän lisäksi varallisuus hyväksiluetaan hakemuksen yhteydessä. Myös ikä ja perhetilanne vaikuttavat jossain määrin lainasopimuksen laatuun.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *