Rahalaitos kokemuksia (2019)

Rahalaitos-lainanvälittäjän merkittävin valttikortti on lainan suuri haarukka. Perinteisesti olemme tottuneet vakuudettomien lainojen summien olevan korkeintaan 50.000 euroa tai muutamassa tapauksessa 60.000€. Nyt kuitenkin Rahalaitos tarjoaa suuren valikoiman pankkeja ja rahoituslaitoksia, joilta lainaa saa huikeat 70 000 euroa!

Tämä voi tuntua jonkun mielestä hiukan mitättömältä ja mieleesi voi tulla, että kuka tarvitsee niin suurta vakuudetonta lainaa. Suurien takauksettomien lainojen kysyntä on kuitenkin jyrkässä kasvussa, joten voit olla varma, että Rahalaitos bongaa itselleen merkittävän määrän asiakkaita nostaessaan maksimilainan kokoa 70 tuhanteen euroon asti.

Käyttäjien kokemuksia Rahalaitoksen välityspalvelusta

Rahalaitos on salamannopea, sekä lainanvälittäjän yhteystyökumppanien lista on todella pitkä. Se sisältää huikeat 24 eri pankkia, joka takaa suuren määrän toinen toistaan edullisempia tarjouksia. Tarjoukset saat aina nopeasti, jopa välittömästi hakemuksen sisäänlaiton yhteydessä. Odottelua on siis hyvin vähän tai jopa ei lainkaan. Välitysfirma arvioi hakemuksesi pohjalta sen, että mikä laina täyttää kriteerisi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja mikä parasta, mahdollisimman edullisesti!

Asiakas voi siis saada suuren  70.000 euron megalainan silti maltillisilla kuukausierillä ja todellinen vuosikorko jää matalaksi. Esimerkiksi 70 000 euron lainan 8 vuoden maksuajalla voi saada vain 870 euron kuukausilyhennyksillä. Tällöin todelliseksi vuosikoroksi jää lähes mitätön 4,59 prosenttia. Monien kilpailijoiden korot ovat alhaisimmillaankin selkeästi suurempia.

Koron korkoa laskeskelemalla tulee nopeasti selväksi kuinka suuren eron pari prosenttiyksikköä tekee lainan kokonaiskustannuksiin. Ero 4,59% ja 7% todellisen vuosikoron korkokustannuksien välillä suuren lainan kanssa on massiivinen: helposti tuhansia euroja!

Rahalaitokselta löytyy merkittävä määrä positiivisia puolia

Lainanvälitysyhtiön maine on suorastaan mahtava. On vaikea löytää mitään negatiivista sanottavaa tämän yrityksen lainoista tai toimintamalleista. Asiakkaat saavat aina kaiken sen mitä heille luvataan ja kuukausikulut pysyvät luvatun suuruisina alusta loppuun. Voit aina luottaa lainatarjouksessa mainitun todellisen vuosikoron paikkaansapitävyyteen ja taustalla toimivan suomalaisen huikean kovan luottoluokituksen ansainnut Eone Oy.

Kaikkien Rahalaitoksen hyvien puolien listaukseen menisi ikä ja terveys, joten tämä jää vain yhtenvetoon: kyseessä on hyvämaineinen, luotettava, edullinen yritys, jolla on vuosikausien kokemus yksityisten ihmisten rahoittajana. Tätä luotettavampaa yritystä ei Suomen lainamarkkinoilta löydy.

Kaikki askeleet aina lainahakemuksen lähettämisestä viimeisen maksuerän kuittaamiseen ovat helppohoitoisia ja yksinkertaisia. Luottaa voi myös omien tietojen pysyvän vain ja ainoastaan Rahalaitoksen ja lainaa myöntävän pankin käsissä, josta ne eivät pääse mitenkään vuotamaan vääriin käsiin. Tietoturvasta ei koskaan tule tinkiä epämääräisten tahojen kanssa: luota siksi supisuomalaiseen Rahalaitokseen!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *