Lendo kokemuksia (2019)

Lendo on monille televisiosta tuttu lainanvälittäjä, jolle asiakkaana tarvitsee lähettää vain yksi lainahakemus, joka uudelleenlähetetään palvelun puolesta yli kymmenellä lainanmyöntäjälle. Tämä säästää huikean siivun arvokasta aikaa. Kaiken lisäksi palvelun käyttö on täysin ilmaista ja jokainen sentti Lendon palkkiosta jää lainanmyöntäjän pulitettavaksi.

Lendo hakee asiakkailleen useista lainatarjouksista vain parhaimmat näkyville. Näistä voit valita tilanteeseesi kaikista edullisimman ja sopivimman. Lendon kautta haettavat lainat tulevat täsmälleen samanlaisilla ehdoilla kun suoraan lainantarjoajalta haettuna.

Lendo ei siis maksa mitään ja se säästää huikean määrän aikaa lainavertailun ohittamisessa. Ja aikahan on tunnetusti rahaa! Kaiken lisäksi kuka haluaa viettää vapaa-aikaansa lainavertailuja tehden kun lomapäiväviihde odottaa?

Ensikäden kokemuksia Lendon lainanvertailusta

Lendon asiakkaana lainaa myönnetään 20 vuotta täyttäneille, suomalaisille (myös Suomessa väh. 3 vuotta asuneille) tasaisesti palkkaa tahkoaville työläisille. Vaikka rahat eivät tule suoraan Lendolta, tekee Lendo suurimman osan jalkatyöstä ja käyttäjän työksi jää vain passelin lainatarjouksen valitseminen valioyksilöiden joukosta ja tämän hyväksyminen. Kaiken muun hoitaa Lendo, täysin kuluitta käyttäjälle.

Parempaa diiliä on vaikea löytää tai edes käsittää. Säästät aikaa ja rahaa, etkä maksa palvelun käytöstä euroakaan. Lendo karsii tarjouksista huonot pois ja saat käsiisi vain tilanteeseen sopivia matalalainaisia lainoja, joista voit valita sen itsellesi parhaimman. Lendo kuitenkin jättää käyttäjälle valinnanvaraa useista eri luotoista, eikä koita lokeroida asiakasta tarjoamalla tälle vain heidän mielestä parhaimman sopimuksen, vaan tarjoaa se reilun määrän suomalaisia asuntolainoja.

Miksi valita lainanvälittäjä Lendo kilpailijoiden sijaan?

Lendo on helppo, ilmainen ja nopea. Sinun ei tarvitse kertoa pankkilainan käyttötarkoitusta, eikä sinun tarvitse kertoa muutakaan asiaankuulumatonta yksityistä tietoa, joka on tarkalle rahaa tarvitsevalle, mutta yksityisyystietoiselle ihmiselle todella tärkeää. Ethän halua tuntemattomien ja kasvottomien pankkien tietävän sinusta turhaan liikaa?

Lendo käyttää nimenomaan ainoata oikeata kriteeriä lainojen rankkaukseen, eli todellista vuosikorkoa. Nimelliskoron käyttö on kuluttajaa hämäävää, sillä se ei kerro koko totuutta. Lendon lainanvälitys kertoo selkästi käyttäjilleen lainojen todelliset kulut kaikkinensa mitään huomioimatta. Olethan siis lainanhakuprosessissa tarkkana ja tutki todellisia vuosikorkoja, äläkä tuijota  hämääviä nimelliskorkoja. Näin säästät parhaassa tapauksessa tuhansia ja tuhansia euroja!

Laina on täysin vakuudeton. Sinun ei siis tarvitse jättää lainaa varten omaisuutta takaamaan lainaa. Tämä on ehdoton kriteeri kaikille Lendon käyttämille lainantarjoajille. Voit siis huoletta luottaa Lendon tiukkaakin tiukempaan valintaprosessiin, jossa vain parhaat pankit ja rahoitusyhtiöt pääsevät Lendon valintapakkaan.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *