Komplett Bank kokemuksia (2019)

Komplett Bank on suurenmoinen johtava pankkilainaa myöntävä yritys Suomessa. Käyttäjäkunta pankilla on monituhatpäinen ja kokonaisarvosana pankista on täydellisyyttä hipova. Mikä siis erottaa pankin muista ja tekee siitä niin vahvalla kädellä johtavan yrityksen suomen lainamarkkinoilla?

Pankkilainaa Komplett Bankilta liikenee 1000 euron lainasta aina huimaan 50.000 euroon saakka. Ikäraja lainanhakijalle on 23 vuotta, josta ei tingitä lainkaan. 22 vuotiaana on siis turha tiputtaa hakemusta pankin sivuille, sillä voit olla varma, että lainaa ei irtoa ennen 23 ikävuoden saavuttamista.

Korko lainalle on alkaen vain 4,9 prosenttia! Tämän edullisempaa pankkilainaa netistä ei löydy (Esimerkiksi kuninkaana pidetty Bank Norwegianin lainatuote tulee halvimmillaan 8,99, joten Komplett Bank on totisesti tulinen kilpakumppani) Ylläolevan lisäksi perusasiat tulee olla kunnossa. Puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot tulee ehdottomasti olla, mikäli haaveilet hyväksytystä lainahakemuksesta.

2019 vuoden kokemuksia Komplett Bankista

Jos kaikki ylhäällä oleva natsaa tilanteeseesi niin ole valmis jopa 50.000 euron pankkilainan tilitalletukseen. Haitpa lainaa asuntoon tai autoon, on Komplett Bankin laina paras vaihtoehto pieneen kuukausierään tähtäävälle tarkkasilmäiselle asiakkaalle.

Tarjouksen pyytäminen on aina vaivatonta, sekä ilmaista, joten lainaa etsivän kannattaa ehdottomasti ensimmäisenä hakea tarjousta Komplett Bankilta. Asuntolainan korko on alkaen 4,9% joka on vakuudettomalle lainalle aivan uskomattoman alhainen. Alhainen korko auto- ja asuntolainalle on vahvin syy siirtää katse tukevasti pankin nettisivuilta haettavan lainan suuntaan.

Miksi lainan kilpailuttaminen on hyvin tärkeää nykyaikana?

Lainan kilpailutus on kriittinen ja tärkein vaihe sopivaa lainaa etsiessä. Oli lainan kohde mikä hyvänsä aina venelainasta asuntoauton ostoon, tulee perusteellinen lainan kilpailutus suorittaa ensikädessä.

Sen voi tehdä perinteisesti itse puurtaen, mutta tähän on olemassa ilmaisia ja erittäin vakuuttavan tuloksen takaavia sivustoja. Esimerkiksi Zmartalle lähetetty lainahakemus kilpailutetaan ilmaiseksi kymmenien eri lainanmyöntäjien välillä ja saat itsellesi parhaat lainatarjoukset, joka takaa valikoimasta aina parhaan ja edullisimman vaihtoehdon.

Korkolaskurin käyttö kannattaa

Moni meistä ei omista kykyjä laskea suoraan korkokulujen suuruudet pelkkien korkoprosenttien, lainan suuruuden ja laina-ajan avulla. Tämän ongelman ratkaisuun on useita täydellisesti toimivia laskureita, jotka hoitavat monimutkaiset laskutoimitukset puolestasi. Syötät laskuriin vain tarvittavat luvut ja saat tietää tarkalleen kaiken tarvittavan lainan korostasi ja korkokulujen kokonaissuuruudesta.

Tärkein neuvo lainan korkoja vertaillessa on katsoa tarkkaan onko mainittu korkoprosentti nimelliskorko vai todellinen vuosikorko. Nimelliskorossa ei ole huomioitu laskutuslisiä, tilinhoitokuluja ja muita ylimääräisiä kuluja, joten pelkästään tämän tarkkailu voi johtaa hyvinkin pahasti metsään. Todellinen vuosikorko on se tärkein numero, joka kannattaa selvittää, jotta voit puhtaasti verrata lainoja keskenään!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *