Instabank kokemuksia (2019)

Instabank on uusi nettipankki, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen ja huikean avuliaan asiakaspalvelun lisäksi netin edullisimpien joukkoon kuuluvaa pankkilainaa.

Lainaa löytyy joka tarpeeseen: vipin summaa voi viilata 500 eurosta 50 000€ asti, jotta jokainen asiakas tulee kylläiseksi huikean leveästä lainatarjonnasta. Tämän lisäksi ikään kuin kylkiäiseksi huippuedullisen lainan voi napata tilille alkaen vain 7,99% korolla!

Vuoden 2019 kokemuksia Instabankista

Instabank on vuoden voittaja usealla mittarilla. Pankkilainaa tarjotaan alkaen yhden prosenttiyksikön edullisemmalla korolla, kuin mitä huippusuosittu Bank Norwegian myöntää halvimmillaan.

Tämän lisäksi sähäkkä vuorokauden ympäri asiakkaita palveleva huippunopean vastauksen tuottava asiakaspalvelun sähköposti, sekä arkisin 9-17 välillä auki oleva puhelinpalvelu tarjoaa vastaukset kiperimpiinkin polttaviin kysymyksiin salaman nopeasti, eikä puhelimessa tarvitse jonottaa turhaan.

Asiakaspavelun täydet pisteet nostavat Instabankin arvostusta lainanhakijan silmin todella korkealle. Tämän lisäksi huippuedullinen laina vain 23 vuoden ikärajalla muodostavat paketin, jonka kanssa ei helposti kilpailla edes samassa kategoriassa.

Miksi valita uusi ja tuntematon Instabank vanhojen hyväksi todettujen pankkien sijaan?

Instabankilla ei ole vuosien kokemuksen tuomaa vakituista käyttäjäkuntaa, joten sen pitää kyetä tarjoamaan asiakkailleen erittäin painava syy hypätä pankin kelkkaan. Tässä he onnistuvat erityisen hyvin edullisella ja joustavalla 500 – 50.000€ lainalla, asiantuntevalla ja salamannopealla asiakaspalvelullaan.

Tämän kaiken lisäksi he omaavat erityisen vikkelästi toimivat nettisivut. Sivujen käyttökokemus on erittäin sulava ja lainan hakeminen onnistuu kuin tanssi. Sivuille siirtymisestä lainahakemuksen tarkkaan täytettyyn ja viimeisteltyyn hakemukseen ei mene varttituntia pidempään.

Tästä voidaan kiittää pankkilainaa tarjoavan sivuston suoraviivaista rakennetta, jossa on lähes mahdoton eksyä sivuraiteille. Tämä takaa potentiaaliselle asiakkaalle hyvät ainekset saada nopea hyväksytty lainahakemus erittäin edullisilla ehdoilla.

Instabankin lainaehdot, sekä tärkeää tietoa

Kaikissa Instabankin tarjoamissa lainoissa on 23 vuoden ikäraja. Tarvitset myöskin moitteettomat luottotiedot, sekä säännölliset riittävät tulot. Instabankin tarjoama lainamäärä on lähes suoraan verrannollinen tulojesi suuruuteen: mitä enemmän tienaat, sitä suuremman lainan saat!

Suuret kuukausitulot myös takaavat sinulle paremmat lainaehdot, eli alhaisemman korkoprosentin ja pienemmät kulut. Lisätietoja saat sähköpostilla asiakaspalvelusta osoitteesta asiakaspalvelu@instabank.fi tai puhelimitse numerosta +358 753 266 170.

Rinnakkaishakijan käyttö typistettynä

Myös rinnakkaishakijan kanssa lainan hakeminen tuottaa lähes jokaisessa tapauksessa paremman tarjouksen. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa säästät siis selkeästi rahaa.

Tämän kanssa kannattaa olla kuitenkin tarkka ja esimerkiksi lyhytaikainen seurustelusuhde ei ole vielä tarpeeksi vakaa pohja yhteisen suuren lainan hakemiseen, sillä riitatilanteessa olette kuitenkin yhteisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Tämä voi tuottaa paljon ikäviä tilanteita ja tilanteen ollessa tarpeeksi kireä voi tämä ennenpitkää johtaa kummankin luottotietojen menetykseen. Haethan siis lainaa yhdessä vain sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa sinulla on pitkä yhteinen historia ja vahva molemminpuolinen luotto toiseen. Tälläiseksi kannattaa siis valita vain erityisen hyvä ystävä, sisarus, vanhempi tai muu perheenjäsen. Aviopuolison kanssa yhteisen lainan hakeminen on toki erittäin yleinen ratkaisu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *