Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksi johtavimmista pankeista Suomessa. Se tarjoaa kulutusluottoa tai pankkilainaa 1000 – 60000 euron väliltä.

Ikäraja palvelussa on 23 vuotta ja korko alkaa noin 6%:sta. Koron perustus jätetään täysin hakijan hartioille eli sinulle tehdään niin kutsuttu riskiprofilointi. Profiilin jälkeen sinut kategorioidaan ja näet lopullisen lainatarjouksen. Ja sitten jos haluatte muun luokan palvelun peliin mukaan (kuluttaystävällsin korko), niin Sortter on täsmäisku ja pankkilainaa kannattaa kokeilla kilpailuttaa vaikka täältä, sillä: katumisprosentti jää alle 1%, joten palveluun kannattaa tutustua Bank Norwegianin ohella. Muistakaa toki myös suorat pankit ja kannattaa aina kilpailuttaa lainat & luotot. Tämä on nyrkkisääntö.

Norwegian kannattaa mutta niin myös välittäjät

Tarjous voi olla mitä tahansa 6,99% alkaen Norwegia pankilla, jos efektiivistä korkoa ei oteta huomioon. Tähän vaikuttavat tulot, muut menot (maksussa olevat pikavipit, osamaksut jne.) sekä luottokorttivelat. Myös asuminen yms. kustannukset vaikuttavat, vaikka et asuisitkin vuokralla ilman asuntolainaa. Bank Norwegian ottaa huomioon kaikki nämä asiat. Sen algoritmi on tarkka, eikä jousta, mutta lainaa sieltä saa huomattavasti helpommin kuin monesta muusta palvelusta/pankista vielä pandemia-aikaankin.

Pankkilaina on siis yleisesti vaikeasti saatavissa, oli sinulla kuinka hyvä historia ja taloudellinen tilanne tahansa. Tämän hetkinen tilanne vain aiheuttaa sen eli tästä ei missään nimessä kannata ottaa nokkiin.

Bank Norwegian kokemuksia 2020

Pankitsa on paljon hyviä kokemuksia vuosilta 2016 – 2020 ja suosittelemme ehdottomasti tutustumaan pankkiin, jos oma pankki kitsastelee, etkä saa myönteistä päätöstä. Ehkä se onnistuu Norwegianilta, mutta ehkä taas ei. Sortter taas kannattaa ottaa mukaan peliin, sillä se tekee kilpailutuksen teidän puolestanne ultralaajan skaalan prosessilla ja puolueettomasti.

Pyydä tarjous, niin tiedät, saitko kielteisen vai myönteisen lainavastauksen.

Myös pankin luottokortti kelpaa kuluttajille

Tiesitkö, että voit saada pankilta jopa 10000 euron luottorajan vuosimaksutonta korttia ilman lisäkuluja nopealla toimitusajalla netistä?

Korttiin tulee paljon etuja ja saat mm. matkavakuutuksen ja voit kerryttää CashPoints -pisteitä kaikista ostoksista, mitä teet matkoille tai kotiSuomesssa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *