Bank Norwegian laina ja luottokortti kokemuksia

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksi johtavimmista pankeista Suomessa. Se tarjoaa kulutusluottoa tai pankkilainaa 1000 – 60000 euron väliltä.

Ikäraja palvelussa on 23 vuotta ja korko alkaa 6,99%:sta. Koron perustus jätetään täysin hakijan hartioille eli sinulle tehdään niin kutsuttu riskiprofilointi. Profiilin jälkeen sinut kategorioidaan ja näet lopullisen lainatarjouksen.

Tarjous voi olla mitä tahansa väliltä 6,99 ja 21,99 %, jos efektiivistä korkoa ei oteta huomioon. Tähän vaikuttavat tulot, muut menot (maksussa olevat pikavipit, osamaksut jne.) sekä luottokorttivelat. Myös asuminen yms. kustannukset vaikuttavat, vaikka et asuisitkin vuokralla ilman asuntolainaa. Bank Norwegian ottaa huomioon kaikki nämä asiat. Sen algoritmi on tarkka, eikä jousta, mutta lainaa sieltä saa huomattavasti helpommin kuin monesta muusta palvelusta/pankista.

Pankkilaina on yleisesti vaikeasti saatavissa, oli sinulla kuinka hyvä historia ja taloudellinen tilanne tahansa. Tämän hetkinen tilanne vain aiheuttaa sen eli tästä ei missään nimessä kannata ottaa nokkiin.

Bank Norwegian kokemuksia 2019

Pankitsa on paljon hyviä kokemuksia vuosilta 2016 – 2019 ja suosittelemme ehdottomasti tutustumaan pankkiin, jos oma pankki kitsastelee, etkä saa myönteistä päätöstä. Ehkä se onnistuu Norwegianilta, mutta ehkä taas ei.

Pyydä tarjous, niin tiedät, saitko kielteisen vai myönteisen lainavastauksen.

Myös pankin luottokortti kelpaa kuluttajille

Tiesitkö, että voit saada pankilta jopa 10000 euron luottorajan vuosimaksutonta korttia ilman lisäkuluja nopealla toimitusajalla netistä?

Korttiin tulee paljon etuja ja saat mm. matkavakuutuksen ja voit kerryttää CashPoints -pisteitä kaikista ostoksista, mitä teet matkoille tai kotiSuomesssa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *